Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Azlinda Binti Mohd Said. Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Gomawo!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

Doakan aku mimpiku menjadi kenyataan.
Tiada ayat lagi.
>>__<<.
OMG.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Double "C" & M

Assalamualaikum w.b
Now perasaan tidak seperti dahulu , biarpun sedia pergi.
Usah dikenang.
Yang pasti , yang akan datang "Di Kenang-kenang"
Hahaha ,
Bukan nak menunjuk yang gembira , tapi entahlah.
Perasaan aku setiap hari berubah-ubah.
Dan aku sendiri pun tak tahu apa kadang-kadang aku rasa?
Terasa diri macam bukan manusia pula?
Senang ceritalah perasaan aku mudah berubah dari sedih --> jadi gembira ^__^


Impian aku sekarang adalah Oh PARIS !
Kaki aku gian nak melangkah dan meminjaknya haha.
Bukan nak mengagungkan negeri barat OKAY.
Alangkah indahnya kalau aku terus menetap di sana.
Ya Allah, syokkkkkkkkkNYA !
Itu semua angan-angan aku sebelum tidurlah .
But it's okay , kadang-kadang angan-angan boleh jadi kenyataan.
Kan Kan Kannnn ~
Hehe .

-The End-